jean marinescu, pnl, craiova, dolj

 Deputat PNL, Gigel Stirbu, solicita partidelor de dreapta din Olt sa se alieze impotriva celui mai mare dusman al judetului Olt, si anume, PSD. Potrivit acestuia, o candidatură unică din partea dreptei garantează succesul în alegeri.

”Stimații mei colegi, fac apel la toate forțele de dreapta din județul Olt (sau care se revendica a fi de dreapta) pentru a face o alianta județeană puternică și de a veni lângă PNL Olt, pentru a învinge PSD la apropiatele alegeri locale! Scopul acestei alianțe trebuie să fie acela de a scoate PSD de la conducerea primăriilor și a Consiliului Județean.

Consider că PSD s-a dovedit a fi dușmanul dezvoltării județului, în ultimii 30 de ani, și este nevoie să punem nevoile cetățenilor deasupra intereselor de partid, să constituim o alianță care să vină cu un suflu nou, cu o viziune ambiţioasă şi realistă pentru progresul județului! Iar soluția raţională pe care o susţin este realizarea unei alianțe județene anti-PSD.
De asemenea, consider că cei care nu înțeleg importanta gestului și momentului fac jocul PSD-ului.

O candidatură unică din partea dreptei garantează succesul în alegeri, și, vă rog, să trecem de orgoliile politice în numele binelui public și al comunităților locale din județul nostru!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here