Fostul premier Florin Cîțu a depus, marti, un proiect de lege pentru reducerea impozitului pe dividende de la 8% la 5% și pentru reducerea pragului de plată a contribuției de sănătate de la 24 de salarii minime la 12 salarii minime în cazul veniturilor din chirii.

”Am depus proiectul de lege pentru reducerea impozitului pe dividende de la 8% la 5% și pentru reducerea pragului de plată a contribuției de sănătate de la 24 de salarii minime la 12 salarii minime în cazul veniturilor din chirii.

Soluția liberală pentru economie înseamnă taxe puține și mai mici, colectare mai bună și reducerea cheltuielilor de funcționare a statului. Am demonstrat că se poate în 2020-2021 și economia a crescut cu 5.9% pe an fără creșteri de prețuri sau dobânzi.

Trebuie să eliminăm toate efectele nocivei ordonanțe 16/2022 impusă de PSD. Exact cum am făcut în 2020 când am eliminat toate taxele și restricțiile impuse de PSD prin ordonanța 114/2018.
Oricât ar țipa propaganda socialistă TOȚI indicatorii economici arată că România a fost mai bine administrată în guvernarea liberală.

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.