Acestea trebuie corectate- si legea salarizarii si legea pensiilor vor fi modificate pentru a tine cont de cateva principii: legea pensiilor de principiul contributivitatii, iar legea salarizarii de cateva principii clare, a declarat, joi, premierul Florin Citu.

”Despre sporul COVID din prefecturi – a fost o lege data anul trecut, in mijlocul pandemiei. Ce va spun, acum ne uitam la toate sporurile in sectorul public, pentru bugetul din 2021 sa vedem care dintre ele se justifica sau nu. Si ne uitam la tot ce inseamna salarizare, in acelasi timp, pentru 2021 vom veni cu o lege a salarizarii care sa elimine inechitatile din sistem, asa cum a fost facuta legea salarizarii in 2017, promitea acest lucru, iar dupa aceea au aparut tot felul de exceptii.

De fapt, primul lucru care s-a spus a fost acela ca presedintele Romaniei are cel mai mare salariu si apoi – au aparut tot felul de exceptii. Acestea trebuie corectate- si legea salarizarii,  si legea pensiilor vor fi modificate pentru a tine cont de cateva principii: legea pensiilor de principiul contributivitatii si legea salarizarii de cateva principii clare de a elimina aceste inechitati din sistemul public”, a declarat premierul Florin Citu, la Radio Guerrilla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here