florin citu

Premierul Florin Citu a declarat miercuri, la finalul sedintei de guvern, ca nu comenteaza faptul aparitiei presupusului document care stabilește strategia de comunicare a echipei Florin Cîțu, in campania pentru sefia PNL. Premierul a spus ca nu comenteaza documente care apar in presa, documente editabile, fituiti nu poate sa comenteze, deoarece aceste documente nu au fost inregistrate, nu sunt documente oficiale.

”Am spus si ieri, o spun si astazi, eu pot sa comentez dor pe baza unor documente oficiale. Din punctul meu de vedere, document oficial inseamna document inregistrat, cu semnaturi. Repect inca odata, documente oficiilale inseamna documente inregistrate, documente care au trecut prin toata procedura. Eu, din functia de premier pot sa comentez doar pe documente oficiale. Ceea ce inteleg eu ca e un document oficial, un document inregistrat. Un astfel de document nu a fost inregistrat. Despre documente care apar in presa, documente editabile, fituiti nu pot sa comentez”, a declarat premierul Florin Citu.

De asemnea, legat de nivelul scazut al persoanelor vaccinate in Romania, premierul a spus ca se vor face eforturi pentru a-i convinge pe cetateni sa se vaccineze, ca aceasta este singura solutie impotriva pandemiei.

Asa cum a facut si pana acum, vom face toate eforturile pentru a-i convinge pe cetateni ca singura solutia de a scapa de pandemie este vaccinare”, a declarat Florin Citu.

 

 

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.