Meta a început să trimită mesaje utilizatorilor de Facebook și Instagram din România, în care le condiționează utilizarea rețelelor sociale de plata unui abonament lunar sau de acordul explicit pentru vizionarea de reclame.

„Legislația din regiunea ta se schimbă, deci introducem o nouă opțiune despre cum folosim informațiile tale pentru reclame. Înainte să confirmi alegerea ta, vei afla mai multe despre ce înseamnă fiecare opțiune. Abonează-te pentru a folosi conturile de Facebook și de Instagram fără reclame, începând cu 12,99 €/lună (taxe incluse). Informațiile tale nu vor fi folosite pentru reclame”, potrivit notificării Meta.

Folosește gratuit cu reclame

Descoperă produse și mărci prin reclame personalizate, în timp ce folosești gratuit conturile de Facebook şi de Instagram. Infromaţiile tale vor fi folosite pentru reclame”, este mesajul primit de utilizatori. Dacă alegi varianta gratis, cu reclame, compania Meta mai cere un acord utilizatorilor, şi anume de a-ţi fi folosite informaţiile pentru personalizarea reclamelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.