Dumitru Buzatu, fostul presedinte al CJ Vaslui, arestat dupa ce a fost prin cu peste 1,2 milioane lei in porbagajul masinui, primit spaga de la un constructor local, Buzatu s-a reprofilat în închisoare si învață chineza, sustine un fost președinte al Consiliului Județean Vaslui, Corneliu Bichineț, acum liderul filialei PMP din acest județ.

Aprofundează limba chineză, voi n-ați știut, dar aflați în premieră că Buzatu nu l-a avut mentor pe Ion Iliescu, așa cum cred toți neaveniții, el dintodeauna a mers pe doctrina lui Confucius, l-a avut ca mentor pe Ciu Enlai (n.r. premierul chinez, contemporan cu Ceaușescu) și Mao Țe Dun (n.r liderul Partidului Comunist Chinez).

Nu întâmplător a fost singurul român care a participat la moartea lui Hugo Chavez. Aflu că el a aruncat găina peste groapă, că și acolo se practică obiceiul acesta. Aflu că Buzatu, care are structură de lider, face sport, citește, are activități, iar spre seară, învață ca toți ceilalți, jocuri de societate. Aflu că la lași este la modă baletul”, le-a spus Bichineț ziariștilor, citat de Vremea Nouă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.