semimaraton, craiova, final

Duminică, 29 septembrie 2019 a avut loc cea de-a doua ediție a “Semimaratonului Craiovei” – singurul eveniment de alergare cu strângere de fonduri pentru proiecte din comunitate.

Toți cei înscriși au alergat pentru schimbările pozitive în care cred, susținând una dintre cauze.

14 au fost cauzele pe care cei peste 1200 de alergătorii înscriși le-au putut susține prin participarea la una dintre cele 9 curse.
40 de parteneri locali – ONG-uri, instituții publice, sponsori și instituții de presă s-au alăturat proiectului organizat de echipa ARTI (Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă) și produs de SightRunning.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul a 100 de voluntari de la Centrul de Voluntariat Voluntaris, JCI Craiova, Crucea Roșie –filiala Dolj, American Exeperience, Societatea Studenților Mediciniști Craiova și O.S.A.C.E, SRB.

Evenimetul sportiv s-a desfășurat pe traseul: parcarea Sălii Polivalente Craiova –parcul Tineretului.

Participanților la trafic le cerem scuze pentru disconfortul creat! Sperăm ca la ediția 2020 cât mai mulți craioveni să renunțe pentru câteva ore la mașină și să se alăture demersului nostru care pledează pentru mișcare colectivă în favoarea unor proiecte din comunitate.
Intenționăm să organizăm cea de-a treia ediție a acestui eveniment sportiv în data de 27 septembrie 2020.

Mulţumim tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment!

• S-au alăturat în calitate de SPONSOR: Centrul Comercial Auchan Craiovița – pentru cel de-al doilea an consecutiv, Senic Quality, Decathlon, Librărie.net, Logiscool, Fastrackids, Casa Ethos, Cardul Edubenefits!
• Producătorul Evenimentului: SightRunning.ro.

• Colaborează în vederea organizării Evenimentului: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, JCI Craiova, Sala Polivalentă, R.A.A.D.P.F.L. Craiova, Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova, Târgul de Turism al Olteniei, Club Sportiv Municipal, Crucea Roșie – filiala Dolj, Societatea Studenților Mediciniști din Craiova, American Experience, Extreme Aerobic, Waze, Google Maps, Oak Events, Bebe Vesel.ro, Be Active5, Pipăruș Factory.
• Evenimentul beneficiază de sprijinul media al: Oltenia TV, Ziarul Sănătatea, Realitatea de Craiova, Jurnalul Olteniei, Kiss FM, Indiscret în Oltenia, ESTV, Lupa mea, Amiral Media, Gazeta de Sud, Radio România Oltenia, Cuvântul Libertății, Radio Crazy, Oltenia 24, Radio Horion, TVR Craiova, Săptămâna în Oltenia, Alto Media, Pion Media, Radio Sud, Cronica Olteniei, Sportul Doljean.

• Ne-au acordat sprijinul în organizare: Poliția Rutieră Craiova, Poliția Municipiului Craiova, Inspectoratul Județean de Janadarmi Dolj, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, Serviciul Privat de Ambulanță Sf. Mina Craiova.

• Despre Eveniment s-a vazut și pe ecranele din mijloacele de transport ale Regiei Autonome de Transport Craiova! Mulțumim Amiral Media Advertising!

• Evenimentul s-a bucurat de sprijinul a 100 de voluntari de la Centrul de Voluntariat Voluntaris, JCI Craiova, American Experience, Societatea Studenților Mediciniști Craiova, Crucea Roșie – filiala Dolj, Cercetașii României – Craiova și O.S.A.C.E.
Vă adresăm invitaţia de a vizita site-ul www.arti.ro, pentru a lua contact direct cu munca și proiectele noastre şi de a participa alături de noi în acţiunile pe care le vom desfăşura.
Pe această cale vă transmitem mulţumiri dumneavoastră și colegilor dumneavoastră pentru sprijin şi înţelegere, apreciind disponibilitatea de a fi alături de proiectele noastre, cu profesionalism!

În speranţa unei colaborări viitoare, bazată pe consideraţie şi disponibilitate, vă mulţumim şi vă dorim mult succes în tot ceea ce faceţi!

Echipa ARTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here