Dragnea: Ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA

Dragnea: Ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA

Asa cum am anuntat, presedintele PSD Liviu Dragnea a venit la CEx cu doua valize, ca raspuns la afirmatiile ziaristilor de la Rise Project, care,  anuntau in urma cu o zi, ca au primit la redactie o valiza cu documente ce apartin companiei Tel Drum si care l-ar viza, in special pe liderul PSD.

Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici. 

A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA şi hai să vedem ce e aici.

Ia uite, dosarul 01 achiziţia dosarului Raiffeisen. Retrocedări către forumul german a grupului etnic german. 03 promovarea procurorilor care i-au închis dosarelor. 04 declaraţii despre banii încasaţi din chirii. 05 închirierea căminului de bătrână de la forumul german. 06 presiuni asupra unui judecator de la Curtea. Şi mai avem nişte stickuri”, a declarat liderul PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.