Publicatia online Lumea Justitiei publica cea mai tare stire din ultima perioada, si anume, presedintele si prima doamana au dosar penal pentru cei 320.000 euro luati pe casele din Sibiu.

“Va facem cunoscut ca prin ordonanta nr. 250/P/2018 din data de 25.05.2018 a Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie s-a dispus declinarea competentei de solutionarea cu privire la denuntul formulat impotriva lui Radu Gabriel Bucsa, Carmen Georgeta Iohannis si Klaus Werner Iohannis in favoarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.”

Comunicarea este semnata de procurorul sef al Sectiei a II-a din DNA, Marius Bulancea, si procuror sef serviciu Iuliana Crisan.

Existenta dosarului penal pe numele presedintelui si sotiei este confirmata de  Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Jurnalistii de la publicatia luju.ro se intreaba cum doar in doua saptamani de la depunerea sesizarii, DNA a constituit dosarul penal nr. 250/P/2018 si a emis si ordonanta din 25.05.2018? Alte persoane care fac plangeri la DNA asteapta cu anii si nu primesc niciun raspuns despre ce se lucreaza in dosare.

Ramane de vazut ce va face presedintele Iohannis cu privire la revocarea sefei DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here