Presedintele PNL, Nicolae Ciucă, a participat astazi, la Băilești, la  manifestarea prilejuită de Ziua Forțelor Terestre. Alături de președintele PNL, la eveniment au fost prezenți viceprimarul cu atribuții de primar al Municipiului Băilești, doamna Amalia Năstase, președintele PNL Dolj, deputatul Ștefan Stoica, președintele PNL Craiova, deputatul Nicolae Giugea – candidat pentru funcția de primar al Municipiului Craiova și Nicușor Roșca – candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj.

In deschiderea evenimentului au fost rostite alocutiuni si au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor. In cadrul evenimentului, a avut loc o ceremonia militar-religioasă și o prezentarea de echipament și tehnică militară de către Brigada Multinaționala Sud-Est Craiova.

Presedintele PNL, senatorul Nicolae Ciucă, le-a multumit celor care astazi poarta uniforma militara, poarta emblema Fortelor Terestre si care isi indeplinesc cu succes misiunile si dau incredere ca sunt la datorie oricand.

”Doamna primar, domnilor deputati, domnule General al Brigazii Multinationale de SUD- Est, Preacucernici Părinți, dragi cetateni ai Bailestiului, ma bucur foarte mult sa revin acasa, in judetul meu natal si sa am oportuniutatea sa fiu alaturi de dumneavoastra intr-o zi de sarbatoare, Sarbatoarea Crestinatatii, o Sarbatoare a Fortelor Forțelor Terestre si folosesc acest prilej pentru a putea, ca alaturi de cei care au slujit tara cu ani in urma, sa aducem prinosul nostru de recunostinta celor care s-au jertfit pentru Patrie si sa le multumesc celor care astazi poarta uniforma militara, poarta emblema Fortelor Terestre si care isi indeplinesc cu succes misiunile si dau incredere ca sunt la datorie oricand.

De asemnea, doresc sa folosesc acest prilej pentru a fi alaturi de cetatenii din Bailesti, astazi, in zi de sarbatoare, Ziua Sfantului Gheorghe, Patronul Spiritual al Municipiului Bailesti si sa le urez tuturor bailestenilor, doljenilor, oltenilor, romanilor, un sincer La multi ani! sanatate si implinirea tuturor dorintelor”, a declarat Presedintele PNL si presedinte al Senatului, Nicolae Ciuca.

De asemenea, la randul sau, primarul Municipiului Bailesti, doamna Amalia Năstase, a tinut sa precizeza ca, Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, este patronul spiritual al municipiului Băilești 

”Domnule presedinte al Senatului, domnule General al Brigazii Multinationale de SUD- Est Craiova, onorata audienta, dragi bailesteni. In fiecare an, la 23 aprilie, cand Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Mucenic Gheorghe, municipiul nostru imbraca haine de sarbatoare pentru a-si cinsti Ocrotitorul.

Traditia de a-l cinsti pe e Sfantul Mucenic Gheorghe ca patron spiritual al Municipiului Bilesti izvorăște din insasi vitejia, puterea si credinta, fiind dovada de zdruncinat a  perenității existentei  celor doua institutii fundamentale: Armata si Biserica, care ocrotesc spiritual linistea si pacea noastra, a tuturor”, a declarat Amalia Năstase, primarul Municipiului Bailesti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.