Cum va arata guvernul PSD-ALDE-PRO Romania

Cum va arata guvernul PSD-ALDE-PRO Romania

Prinsa in ofsaid, Viorica Dancila joaca dupa cum canta ALDE si Pro Romania. Amenitata de ALDE cu ruperea aliantei, premierul pare dispus sa cedeze la unele solicitati venite de la fratele mai mic de guvernare, si anume, cooptarea Pro România la guvernare.

Premierul Viorica Dăncilă, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu și președintele Pro România, Victor Ponta, urmează să discute, vineri, despre coaliția de guvernare PSD-ALDE și în ce formulă va merge aceasta mai departe, avand in vedere apropierea alegerilor prezidentiale.

Noi am avut o discuție (cu Viorica Dăncilă-n.red.) doar de principiu, pentru că detaliile nu pot fi discutate decât cu domnul Ponta. Am discutat doar această posibilitate în situația în care se va face o restructurare guvernamentală. Ea trebuie să aibă câteva principii. Reducerea severă a numărului de miniștri dub 20, să zicem 19, și alocarea către această structură ALDE-ProRomânia a unui număr considerabil de ministere care să permită să facem o modificare a tipului de politică”, a declarat Varujan Vosganian.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.