Anchetatorii au reluat căutările în casa lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au reluat căutările în casa lui Gheorghe Dincă

In vederea stabilirii daca au existat complici in cazul crimelor de la Caracal, anchetatorii recolteaza probe de la vecinii lui Gheorghe Dinca.

Anchetatorii verifica dacă amprentele găsite în casa lui Dinca  sunt sau nu ale vecinilor.  La aceasta ora se fac săpături în curtea lui Dincă, acolo unde există mai multe gropi betonate.

 

Anchetatorii au făcut percheziţia informatică a telefoanelor şi a laptopului lui Gheorghe Dincă, dar şi a unor stick-uri de memorie și urmează să facă publice rezultatele anchetei privind obiectele găsite în locuința criminalului. 

„În cursul acestei zile a fost finalizată percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa inculpatului şi a apărătorului din oficiu, urmând ca datele obţinute să fie prelucrate analitic de către specialişti din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităţilor de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO-IGPR”, arăta DIICOT.

Mandatul în baza căruia s-au făcut percheziţiile până acum expiră sâmbătă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.