Cu ce fel de huse Huawei P8 Lite sau P10 Lite iti poti proteja telefonul

Cu ce fel de huse Huawei P8 Lite sau P10 Lite iti poti proteja telefonul

Huawei este o companie infiintata in China in 1998. Aceasta produce echipamente de telecomunicatii si smartphone-uri, iar din 2003 este prezenta si in Romania, unde are cateva sute de angajati.

Telefoanele sale sunt foarte bine vandute in tara noastra si este posibil sa iti fi cumparat unul. Daca inca nu ai reusit sa faci o astfel de investitie, s-ar putea sa o faci in curand deoarece raportul pret-calitate este unul dintre cele mai bune. Ultimele smartphone-uri ale companiei se claseaza in categoria mid range, adica nu sunt nici printre cele mai scumpe si nici printre cele mai ieftine.

Pretul acestora in Romania este undeva in jurul a 1.000 de lei, daca vorbim de P 8 si P 10 Lite. Ca atare, putem spune ca reprezinta o mica investitie si aceasta trebuie protejata prin huse si carcase pe masura. In randurile de mai jos vei gasi cateva recomandari de huse pentru Huawei P8 Lite din 2017 dar si huse pentru Huawei P10 Lite. In magazine poti gasi astfel de produse care urmaresc acelasi scop, insa care pot avea beneficii diverse.

Trei huse pentru Huawei P8 Lite din 2017

Husele Huawei P8 Lite din 2017 sunt extrem de variate si se potrivesc perfect atat personalitatii tale cat si gradului de protectie pe care il doresti. Drept urmare, ai o plaja extrem de larga de alegeri si poti cumpara mai multe de pe site-ul ItelMobile pentru a le schimba in functie de stare sau chiar de tinuta daca esti foarte pretentios in acest sens.

Cumpara o husa Huwei P8 Lite ultra slim transparenta din silicon daca vrei sa iti protejezi telefonul fara ca aspectul acestuia sa se modifice foarte mult. In felul acesta telefonul nu va creste in greutate pentru ca nu are decat 0,3 milimetri grosime. Aceasta ar fi o prima recomandare. O a doua recomandare ar fi achizitionarea unei huse de tip “carte”, care va duce la cresterea in grosime a telefonului, dar care ofera o protectie sporita. De asemenea, poti cumpara una personalizata sau cu diferite mesaje ori imprimeuri grafice. Exista deja unele care au diferite teme, de la filmul tau preferat pana la o anumita stare.

Alege cea mai buna husa Huawei P10 Lite pentru o securitate sporita

Avand in vedere performantele atinse de telefon, pe piata exista huse Huawei P10 Lite cu preturi pe masura, precum cele de aici https://www.itelmobile.ro/huse-huawei-p10-lite-nova-lite/ care ofera o securitate sporita. Pretul unei huse poate fi si unul modic in cazul in care nu iti doresti decat o minima protectie. Poti alege una termosensibila daca iti scoti foarte des smartphone-ul din casa. In felul acesta il protejezi indiferent de temperatura de afara.

Poti alege de asemenea o carcasa Huwei P10 Lite ultraslim din silicon transparent daca iti doresti o securitate mai mare la socuri decat la temperaturi ridicate. Aceasta iti permite sa nu schimbi foarte mult aspectul telefonului. Motivul pentru care multe persoane nu folosesc masuri de protectie pentru telefoanele lor este tocmai acesta, ca vor sa se bucure de aspectul din fabrica al smartphone-ului. Exista si persoane care isi doresc ca mobilul lor sa aiba un aspect cat mai metalic. Daca iti doresti acest lucru, poti cumpara o husa ori carcasa cu acest aspect.

Nu uita de husele Huawei P10 Lite anti-stres. Acestea exista pe piata, desi s-ar putea sa iti vina greu de crezut. Ele au pe spate o figurina moale din silicon care poate fi indepartata daca la un moment dat te plictisesti de ea. Poate fi, de asemenea, inlocuita si cu o alta figurina, tot din silicon.

Retinem in final ca protejearea telefonului este importanta, iar daca ai un Huawei P 8 sau P 10 Lite ai foarte multe variante pentru a alege husa care sa iti placa. Poti alege una ultra slim din silicon, transparenta sau nu, care sa nu schimbe prea mult aspectul telefonului, poti alege una personalizata sau care are o tema anume, una termosensibila sau chiar una anti-stres. Acestea sunt doar cateva dintre alegerile pe care le poti face. Nu ar trebui sa te limitezi la acestea, ci sa cauti ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Nu uita ca poti cumpara chiar mai multe. Motivul pentru care ar trebui sa faci asta este acela ca vei avea senzatia ca iti schimbi telefonul. Sunt foarte multe persoane care simt nevoia sa il schimbe dupa doar cateva luni de la cumparare. De ce sa dai cateva sute de lei pe un telefon nou cand poti plati mult mai putin pe cateva huse!?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.