Craiova: Traficant de droguri, reținut de DIICOT

Craiova: Traficant de droguri, reținut de DIICOT

In cursul zilei de 4 aprilie 2017 procurorii DIICOT — Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza județului Dolj, la locuințele inculpatului Bocan Iulian, ocazie cu care a fost ridicată cantitatea de aproximativ 2 kg. de muguri de cannabis, un kg. de tulpini și frunze de cannabis și 9 punguțe cu 43 de semințe de cannabis.

De asemenea, într-o casă deținută de către inculpat, a fost identificată o cultură in-door de cannabis și instalațiile aferente acesteia.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.