Parcul Romanescu a devenit locul preferat pentru doritorii de substante interzise. In ultinmele trei luni, politistii locali craioveni au prins in flagrant un număr de peste 20 de persoane care confecționau artizanal și consumau pe domeniul public țigări ce conțineau substanțe euforizante psihoactive.

“În urma desfășurării activităților de patrulare de către polițiștii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice, precum și a activității desfășurată de către dispecerii ce asigură monitorizarea Parcului ”Nicolae Romanescu”, în ultimele 3 luni au fost surprinse în flagrant și depistate un număr de 22 persoane ce confecționau artizanal și consumau pe domeniul public țigări ce conțineau substanțe euforizante psihoactive.

La controlul corporal efectuat conform procedurilor legale, asupra acestora s-au găsit plicuri cu resturi vegetale de culoare verde oliv, plicuri de plastic transparent cu închidere tip ziplock ce conțineau muguri vegetali, precum și dispozitive de mărunțit tip ”grinder”.

Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 15 – 29 ani, au fost conduse la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de lege, iar materialele vegetale și dispozitivele au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, pentru a finaliza cercetările și a dispune măsurile legale în aceste cazuri”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here