Craiova: Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova asigura ordinea publică cu ocazia manifestărilor dedicate Revelionului

Craiova: Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova asigura ordinea publică cu ocazia manifestărilor dedicate Revelionului

Din experienţa anilor anteriori, ca urmare a specificului acestei perioade a anului, caracterizată de multitudinea activităţilor derulate cu ocazia sărbătorilor tradiţionale, în spaţiul public sunt organizate manifestări la care participă un număr important de persoane, lucru ce impune o prezenţă activă în zonele şi mediile care pot afecta siguranţa persoanelor şi bunurilor acestora, a jandarmilor în scopul asigurării climatului de normalitate publică.

Cele două unităţi de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la toate evenimentele ce vor avea loc în spaţiul public, iar prin măsurile adoptate vom avea în atenţie ca toţi cetăţenii să petreacă perioada sărbătorilor de iarnă în condiţii de siguranţă.

Luni, 31.12.2018, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine publică în zona centrală din municipiul Craiova, la manifestarea cultural-artistică „Revelion 2018 – 2019”, organizată de Primăria municipiului Craiova.

De asemenea, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj vor asigura măsurile de ordine publică în oraşul Filiaşi, la manifestările cultural-artistice „Revelion 2018 – 2019”, organizate de autorităţile publice locale, care vor începe pe data de 31.12.2018, ora 22.00.

Pe lângă aceste activităţi Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj vor intensifica măsurile de patrulare în zona gărilor, autogărilor, centrelor comerciale, a târgurilor de sărbători şi în pieţele publice.

Totodată, vom acorda o atenţie deosebită respectării prevederilor legale referitoare la comercializarea dispozitivelor pirotehnice (petarde, artificii).

Leave a Reply

Your email address will not be published.