Craiova: A fost semnat contractul pentru achizitia celor 17 tramvaie

2
craiova

Astazi a fost semnat contractul pentru achizita unui numar de 17 tramvaie, in cadrul proiectului „Achiziție de mijloace de transport public – tramvaie”.  Valoarea contractului este de peste 156 de milioane de lei. Polonezii de la Pesa vor livra cele 17 tramvaie în Craiova, in termen de 24 de luni, mai exact pana la jumatatea anului 2023.

”In urmatorii 4 ani vrem ca tot parcul auto al Craiovei sa fie schimbat, ma refer la autobuze, plus alte proiecte pe fonduri europene pe care vrem sa le facem pentru dezvoltarea transportului scolar, dar iata ca vin si aceste 17 tramvaie, care sunt vitale pentru transport in municipiul Craiova. In afara de cele 17 tramvaie, care vin din acest contract, ne propunem ca pe fonduri europene sa mai facem o licitatie pentru alte 5 tramvaie, atunci am putea spune ca avem acoperit tot necesarul municipiului Craiova”, a declarat Olguta Vasilescu.

2 COMENTARII

  1. in loc de import POLSKA, PUTEAM FABRICA SI TRAMVAIE LA ELECTROPUTERE,INSA NISTE DOBITOCI DIN PSD AU VANDUT UZINA UNOR ARABOI CARE AU FACUT EI CEL MAI BINE,AU VANDUT TOT SI A DEVENIT MOLL,CE PROSTIE UMANA NEPEDEPSITA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here