Consulul Madagascarului, despre extrădarea lui Mazare: Dacă România face pași concreți pentru extrădare, sunt convins că vom găsi ușor soluția legală

0
12

Extrădarea fostului primar al Constantei se poate face foarte repede, daca si autoritatile romane doresc acest lucru, sustine Consulul onorific al Madagascarului în România, Serge Rameau,  într-un interviu pentru Europa Liberă.

„Dacă Radu Mazăre este arestat în Madagascar, ar putea fi o chestiune gestionată de Poliție. Am întrebat Ministerul de Externe, Ministerul Justiției și presa din țara mea, dar nu am primit o confirmare până acum.Trebuie să vă spun că în Madagascar am avut alegeri prezidențiale, iar noul președinte, Andry Rajoelina ( a fost instalat în ianuarie 2019 – n.r), este foarte ferm în eradicarea corupției în țară.

Mai multe persoane importante au fost arestate pentru fapte de corupție, așadar, dacă dl. Mazăre este în arest și dacă România face pași concreți pentru extrădare, sunt convins că vom găsi ușor soluția legală”, a declarat consulul onorific din Madagascar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here