craiova, carol 1

Colegiul Carol I Craiova sărbătorește cu mândrie reușitele excepționale ale elevilor săi la Olimpiadele Naționale. Cu o strălucitoare demonstrație de excelentă academică, doi dintre elevii noștri au câștigat premii de prim rang, reprezentând onorabil instituția noastră în competiția națională. 

Colegiul Carol I Craiova este mândru să-și felicite elevii și cadrele didactice pentru aceste rezultate excepționale, care ne motivează să continuăm să aspirăm la standarde ridicate de performanță și să promovăm excelența în educație. Activitatea va avea loc miercuri, 15 mai, ora 11:00, la Colegiul Național ”Carol I” Craiova.

Grigorie Radu Ștefan, elev în clasa a VI-a, a obținut premiul I la disciplina matematică, reușind să atingă punctajul maxim în competiția acerbă a Olimpiadelor Naționale. Performanța sa de excepție este o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate școlară și o confirmare a angajamentului nostru față de excelență în educație.

Ne bucurăm să avem alături de noi în această călătorie de succes pe profesorul și antrenorul său, doamna Popescu Luminița, ale cărei eforturi și devotament au contribuit esențial la formarea și pregătirea lui Grigorie pentru această performanță deosebită.

De asemenea, ne bucurăm să felicităm pe Dan Andra Maria Teodora, elevă în clasa a XI-a, pentru obținerea premiului I la limba germană în cadrul Olimpiadelor Naționale. Succesul său remarcabil demonstrează dedicarea, perseverența și talentul pe care îl deține.

Profesorul și antrenorul ei, doamna Chilom Daniela Amalia, merită felicitările noastre pentru ghidarea și sprijinul acordat în dezvoltarea abilităților lingvistice și culturale ale Dan Andra Maria Teodora.

Aceste două reușite remarcabile nu sunt doar o dovadă a angajamentului nostru constant față de excelență academică, ci și o confirmare a capacității noastre de a oferi un mediu stimulativ și susținător pentru dezvoltarea elevilor noștri în diverse domenii de interes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.