PSD DOLJPreședintele organizației județene Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent, joi, în localitatea Almăj, la o întâlnire cu locuitorii din comună, prilej cu care a reafirmat sprijinul pentru primarul Ion Răcăreanu, candidat pentru un nou mandat.

Liderul social-democraților doljeni a fost însoțit de președintele executiv al organizației județean, deputatul Ion Călin, de primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori, precum și de candidații PSD la o funcție de consilier județean Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, Lavinia Craioveanu, Alexandra Presură și Carmen Velișcu.

‘Ne aflăm în comuna dumneavoastră să-l felicităm pe Ion Răcăreanu pentru tot ce a făcut și este evident că în Almăj s-au întâmplat foarte multe lucruri bune. Am venit aici să vă spunem că domnul primar nu este și nu va fi singur, că îi vom fi alături și îl vom sprijini noi, toți cei care ne aflăm și astăzi în fața dumneavoastră — președintele CJ Dolj, parlamentari, viitori consilieri județeni. O echipă unită, căreia, din toamnă, am convingerea că i se va adăuga și viitorul guvern.

Este un mesaj important pentru comunitatea din Almăj, deoarece domnul Răcăreanu nu poate să realizeze singur tot ce și-a propus pentru a continua dezvoltarea localității și nici resursele proprii ale primăriei nu îi vor fi suficiente. Are nevoie de susținere, dar și de finanțare de la Guvern, de la consiliul județean, din fonduri europene. Noi suntem dispuși să-l ajutăm cu tot ceea ce se va putea în inițiativele domniei sale, ne mândrim cu ce a reușit în calitate de primar și ne dorim să rămână în funcție. Dacă este cineva capabil să deschidă uși pentru comuna Almăj în momentul de față, dacă este cineva capabil să răspundă așteptărilor pe care le au locuitorii ei, atunci acela este domnul Ion Răcăreanu.

Nu cred că mai trebuie să vă conving eu că merită să mergeți pentru încă un mandat cu primarul dumneavoastră. Sunt sigur că ne vom reîntâlni aici și peste patru ani și vom avea încă o dată posibilitatea să trecem în revistă numeroase lucruri noi, realizate de domnul Răcăreanu, împreună cu echipa din consiliul local și cea de la consiliul județean, lucruri importante, în beneficiul comunității’, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Primarul comunei Almăj, Ion Răcăreanu, candidatul PSD pentru un nou mandat, a afirmat: ‘Sunt alături de noi oameni importanți din conducerea organizației Dolj a PSD, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure, pentru că sunt aici să vă transmită că Almăjul se bucură de întreaga susținere și că vom fi în continuare sprijiniți să ne dezvoltăm.

Am reușit, printr-un program cu fonduri europene, în valoare totală de aproximativ un milion de euro, să obținem finanțarea necesară pentru a asfalta toate ulițele și străzile din Almăj. Niciun metru pătrat nu va rămâne neasfaltat. Totodată, ca o reușită remarcabilă, vreau să vă anunț, poate în premieră, că am semnat contractul cu furnizorul de gaze, pentru a introduce rețeaua și în comuna noastră. În cel mai scurt timp, fiecare dintre cetățenii localității va putea beneficia de alimentare cu gaze naturale, în funcție de cererile care vor fi făcute. Vă rog frumos să nu vă luați după contracandidați, pentru că, lipsindu-le argumentele, vă mint și vă dezinformează.

Un sprijin important l-am avut, în toți acești ultimi patru ani, de la Consiliul Județean Dolj, unde am găsit întotdeauna ușa deschisă, dar și de la partidul nostru, PSD, un partid aproape de oameni. Am fost ajutați mereu, iar cei care sunt astăzi lângă noi au fost întotdeauna receptivi la doleanțele comunităților locale.’

La rândul său, președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, candidat la o funcție de consilier județean, a precizat: ‘Venim în această formulă pentru a vă transmite un mesaj: că începând de sus, de la Parlament, și până la consiliul județean, noi suntem alături de acest om, care, așa cum ne spune și proverbul, chiar a sfințit locul aici. Pentru dumneavoastră, lucrurile bune care au loc în comuna Almăj au devenit, sunt sigur, normalitate și așa și trebuie să fie, însă eu vă spun că ceea ce s-a reușit în această localitate este cu adevărat remarcabil.

Alimentare cu apă, canalizare, drumuri asfaltate, iar în curând rețea de gaze naturale — iată că s-au conturat în Almăj condiții de viață ca în mediul urban, ba chiar sunt orașe care nici nu beneficiază de toate acestea. Sunt obiective pentru care nu ar fi fost niciodată de ajuns banii pe care primăria îi încasează din taxe și impozite locale. Meritul este al domnului primar, pentru că s-a zbătut, a insistat și a știut să atragă fonduri din alte surse.

Dacă vă doriți ca dezvoltarea comunei dumneavoastră să continue, transmiteți acest mesaj mai departe, în zilele care au mai rămas din campanie: duminică, la alegeri, votăm candidații PSD și la Primăria Almăj, și la consiliul local, și la consiliul județean, întrucât domnul primar va avea nevoie de susținere pentru proiectele sale.’

Biroul de presă al PSD Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here