Indiferent daca Iridex primeste zece amenzi,  tot nu declansez o criza a gunoaielor in judetul Dolj, a declara vineri, Cezar Preda, consilier Iridex Group Salubrizare, intr-o conferinta de presa la sediul societatii din Craiova.

”Eu nu am sa declansez o criza a gunoaielor in judetul Dolj, indiferent cate amenzi primim. Nu Iridexu provoaca criza, nu Iridexul isi ia jucariile si pleaca. Iridexul a venit in Dolj sa faca treaba. Si asa avem o gramada de probleme ramase din urma – ca e a lu’ ala, ca e a lu’ ala (…) politicienii aia. Deci, un Maserplan inceput de sapte ani, in care Iridexul a intrat de doi ani si jumatate, cum se face ca in decembrie 2021 Iridexul este vinovat de toate chestiile astea, iar cei care au gestionat programul acesta, care au si disparut din peisaj, nu sunt vinovati de cum s-a gestionat si nu e dat drumul la Mofleni, nu e asigurata groapa si rampa corespunzator, pe cele trei statii de transfer din judet. Cine ii intreaba? Noi suntem captivi de cel care a vandut utilajele, numai el vinde, el si vreo trei generatii dupa el, eu nu am voie sa cumpar din alta parte mai ieftin.

Acestea sunt problemele la care trebuie sa raspunda  gestionarii mari ai acestui proiect, dar eu nu doresc sa ma cert cu ei, nici cu nimeni, mi-am propus sa va spun, ca noi reciclam si nu vom crea o criza a gunoiului in Dolj”, a declarat Cezar Preda, consilier Iridex.

Amenda primit de la Garda de Mediu Dolj, cadou de Sarbatori

”Amenda data de Garda de Mediu Dolj a fost ilegala, Iridex era in curs de autorizare, iar legalitatea actului meu vine odata cu depunerea acestor recipienti pe raza judetului, iar eu dupa ce primesc orice amenda ce sa fac, sa ma indrept impotriva Consiliului Judetean? Nu am sa fac asa ceva.  Inspectorii Garzii de mediu au mai venit si acum o luna, au stiut exact, au venit si cu Apele Romane. Prima oara au crezut ca acolo sunt deseuri reziduale, au venit , au vazut, au plecat, iar controlul de amenda, au venit si cu doua zile inainte, iar a trei azi au venit, nu au mai discutat si au dat amenda. Presupuin ca asta a fost cadoul lor pentru Sarbataori”, a mai adugat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here