Campania de primire a cererilor unice, aproape de final

Campania de primire a cererilor unice, aproape de final

Campania de primire a cererilor unice de plata pe suprafata se apropie de final, fermierii care inca nu au depus cererea unica de plata pentru campania 2018, mai au la dispozitie 8 zile, termenul final pentru primirea cererilor unice fara penalizare fiind 15 mai.

Potrivit reprezentantilor APIA, cererea unică poate fi depusă și după data de 15 mai în termen de 25 de zile calendaristice cu o reducere de 1 la sută pe zi pentru fiecare zi lucrătoare a sumelor la care fermierul ar fi avut dreptul dacă cerere unică ar fi fost depusă până la data de 15 mai inclusiv.

Până la acest moment au fost depuse au fost depuse  un număr de 715.077 Cereri Unice de Plată, pentru o suprafaţă de 5.141.135,62 hectareFermierii pot depune o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă deţin suprafeţe de teren în localităţi sau judeţe diferite!

Fermierii pot depune o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă deţin suprafeţe de teren în localităţi sau judeţe diferite!

Reamintim că pentru suprafaţe mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrele județene APIA, iar în cazul în care se care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale.

Rugăm fermierii să se prezinte la data și ora la care sunt programați conform INVITAȚIEI primite pentru a putea utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2018”, anunta APIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.