avocati dolj

Avocatii din Baroului Dolj protesteaza, vineri, in fata Judecatoriei Craiova. Acestia cer un singur lucru, si anume, un Palat al Justitie, promis de autoritati, dar  ramas doar pe hartie, de 30 de ani de zile.

”De 30 de ani asteptam acest lucru, ne dorim un Palat al Justitiei. Actuala cladire in care functioneaza Judecatoria Craiova este o cladire veche, care nu mai corespunde standardelor actuale. Ne dorim acest Palat al Justitiei, nu doar pentru noi, ci si pentru magistrati, pentru toti cei care lucreaza in conditiile care, in momentul de fata, din pacate, in Craiova sunt foarte dificile. Este un demers apolitic si care, de fapt, transmite un mesaj catre clasa politica: toata lumea trebuie sa faca un efort, ca in Craiova sa avem un Palat al Justitiei” a  declarat avocatul Radu Marinescu.

Avocatul Lucian Săuleanu sustine ca avocatii reclama conditiile de lucru!

”Un oras ca si Craiova, cu o Curte de Apel foarte mare, peste 4 judete, cu o populatie foarte mare si cu o traditie, merita un astfel de Palat de Justitie si merita altfel de conditii. Noi cerem conditii decente pentru desfasurarea activitatii noastre”, a declarat decanul Baroul Dolj, Lucian Săuleanu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here