Aproape o sută de percheziţii la comerciantii de tutun

Aproape o sută de percheziţii la comerciantii de tutun

Zeci de percheziţii se desfasoara la aceasta ora in mai multe zone din tara, vizati sunt comerciantii de tutun. Potrivit IGPR, la aceasta ora au loc 98 de percheziții, în 22 de județe și în Capitală.

Polițiștii de investigare a criminalităţii economice, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul General al Poliției desfasoara  pe raza municipiului Bucureşti și a județelor Dâmbovița, Călărași, Ilfov, Olt, Dolj, Argeș, Arad, Bihor, Ialomiţa, Ilfov, Botoșani, Buzău, Cluj, Constanța, Covasna, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Timiș, Prahova, Tulcea și Vâlcea, la persoane bănuite de comercializarea ilegală de tutun, la depozite şi la oficii utilizate pentru livrarea tutunului prelucrat.

In perioada 2017-2019, o grupare din care fac parte cetățeni bulgari și români au fi introdus, în mod frecvent, în România, tutun și frunze de tutun, prezentând la punctele de trecere a frontierei documente de însoțire a mărfii cu destinatar societăți comerciale din alte state din Uniunea Europeană.

Leave a Reply

Your email address will not be published.