ANI: Doi funcţionari publici din Dolj, în incompatibilitate

0
ani, preventie, conflicte

Agentia Nationala de Integritate a constatat starea de incompatibilitate in cazul a doi  functionar publici din judetul Dolj. Este vorba despre Pitichie Emil, functionar public in cadrul Primăriei Comunei Gângiova, Județul Dolj.

Potrivit ANI, in perioada 01 ianuarie 2008 – 18 noiembrie 2019, având calitatea de funcționar public, a desfășurat și activități remunerate în calitate de contabil în cadrul unui Cabinet individual medical, activități care se află în legătură cu atribuțiile exercitate în funcția publică, conform fișei postului.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

De asemenea, in incompatibilitate s-a aflat si HANTEA IOANA,  fost Funcționar public în cadrul Primăriei comunei Braloștița, Județul Dolj.

În perioada 06 mai 2016 – 04 octombrie 2017, în calitate de funcționar public, s-a aflat în raporturi ierarhice directe cu fiica sa, care ocupa o funcție publică în cadrul aceleiași primării.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 95, alin. (1) din Legea nr. 161/2003 și nu a respectat dispozițiile art. 95, alin. (3) din același act normativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here