Aflata in vizita de lucru in judetul Dolj, alaturi de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, senatorul PNL si vicepresedinte al Senatului Romaniei, Alina Gorghiu, sustine ca PNL doreste investitii, atragerea de fonduri europene, dezvoltare, nu raspandirea saraciei cum au facut cei de la PSD, timp de 30 de ani.

”Vreau sa va transmit un lucru, legat de Dolj si de Craiova, intodeauna pentru un Guvern liberal si pentru Partidul National Liberal, vor fi prioritate zero. Dorim investitii, dorim sa atragem de fonduri europene, dorim dezvoltare, nu raspandirea saraciei cum au facut colegii nostri de la PSD, timp de 30 de ani.

Maine avem un moment foarte delicat in Parlamentul Romaniei, avem plen convocat, un plen reunit in care se va discuta rectificarea bugetului Romaniei. Este momentul in care bugetul Romaniei poate sa sara in aer, un moment absolut lamentabil si un spectacol josnic pe care PSD, il va da in Parlament, un moment, pentru care, fara sa aiba niciun fel de sustinere in realitatea cifrelor doresc, practic, sa arunce in aer bugetul Romaniei prin amendamentele pe care le-au facut. Spunea prim ministrul azi de dimineata, ca vorbim de un impact, si anume, marirea cheltuielilor publice cu 1,7 din PIB, daca amendamentele PSD, la rectificarea bugetara vor trece, pe anul 2020, iar pe anul viitor impactul va fi de 4, 8 din PIB”, a declarat Alina Gorghiu, la Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here