gadar

Alexandru Gidar, candidat PNL la presidentia CJ Dolj, afirma ca, timp de 30 de ani, cu PSD la putere, industria a dispărut, sistemele de irigaţii au fost distruse, Doljul si Craiova au sărăcit, iar copiii noştri pleacă spre alte oraşe din ţară sau din străinătate.

”Duminică, mergem la vot!

Timp de 30 de ani, cei de la PSD au avut şansa lor să arate ce pot. Cu ei la putere, industria a dispărut, sistemele de irigaţii au fost distruse, Doljul si Craiova au sărăcit, iar copiii noştri pleacă spre alte oraşe din ţară sau din străinătate.
În acesti ani, aproape 100.000 de oameni au plecat din judetul nostru…

Cu SIGURANTĂ, singura cale pentru ca Doljul si Craiova să renască este ca duminica asta oltenii să întoarcă votul împotriva PSD. Doar în felul acesta, o bună parte din cele aproape 80 de miliarde de euro alocate de Uniunea Europeană României vor fi folosite pentru renaşterea Doljului şi a Craiovei.

Indiferent de opţiunile tale politice, te chem să păstrăm ce s-a făcut bun, să reconstruim ce s-a stricat, să îndreptăm ce s-a gresit si să demonstrăm că nu suntem mai prejos decât Clujul sau alte judeţe şi localităţi din România care s-au dezvoltat sub administraţii PNL. Dimpotrivă!

Aveti încredere,
SE POATE!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here