Afla ACUM de ce ai nevoie pentru o CARIERA MUZICALA DE SUCCES

Afla ACUM de ce ai nevoie pentru o CARIERA MUZICALA DE SUCCES

Ti-a placut inca de cand erai copil muzica si ti-ai dorit mereu sa iti faci din acest hobby o cariera? Ai incercat sa mergi pe acest drum, dar nu ai reusit sa vezi rezultate semnificative? Daca vrei sa evoluezi si sa iti vezi visul devenit realitate, trebuie sa tii cont de 3 aspecte decisive ale evolutiei tale: aparatura de care ai nevoie, portofoilul si promovarea muncii tale. Atat partea tehnica, cat si cea sociala se bazeaza pe principii general valabile care imbinate au ajutat fiecare artist sa ajunga la nivelul urmator si sa isi dezvolte un stil propriu.

Importanta aparaturii si a cunostintelor tehnice

Este foarte important sa ai in recuzita tehnica aparatura profesionala si specializata pentru genul sau genurile muzicale in care doresti sa iti integrezi stilul. Aparatura potrivita va influenta foarte mult calitatea materialului brut si, implicit, al materialului finit dupa mixaj, care va constitui portofoliul tau ca artist muzical. Pentru ca munca ta sa fie valorificata la maxim, acorda o atentie crescuta cand achizitionezi urmatoarele produse:

  1. Indiferent daca iti place sa canti vocal, la un instrument sau sa mixezi, unul dintre cele mai importante device-uri pe care trebuie sa le detii este microfonul. Calitatea acestuia are o influenta foarte mare asupra materialului inregistrat pentru prelucrare. In cazul in care canti in studio, acasa sau intr-o locatie care nu este echipata corespunazator, este bine sa ai un microfon personal pe care sa il ai la indemana. Astfel, vei avea garantata o prestatie perfecta din punct de vedere tehnic. Pentru a gasi microfonul care ti se potriveste cel mai bine, vezi toate produsele si modelele din aceasta categorie tehnica si alege-l pe cel mai potrivit tie.

 

 

  1. Boxele reprezinta un dispozitiv regasit in aproape fiecare casa, fiind folosite foarte mult in scopuri personale pentru a se reda sunetul la un volum ridicat. Acestea insa, sunt foarte importante pentru persoanele care lucreaza in domeniul muzical, deoarece, redarea muzicii reprezinta prezentarea muncii lor in fata unui public. Pentru a-ti asigura calitatea redarii lucrarilor muzicale, mai multe boxe profesionale gasesti la SoundCREATION de unde le poti comanda online pentru a economisi timp.


 

  1. Pentru a putea pastra si edita munca depusa este nevoie de inregistrarea materialului brut si prelucrarea sa cu ajutorul mixerelor digitale.Chiar daca vrei sa oferi publicului un material cat mai natural, fara o editare majora, orice inregistrare are nevoie de curatarea de noise pentru o calitate superioara, de suprapuneri ale micilor interventii tip backingvocals sau instrumental. Inregistrarea sunetului este esentiala pentru construirea unui portofoliu si pentru arhivarea muncii tale.

                                                            Care este importanta unui portofoliu?

 

Portofoliul unui artist reprezinta suma celor mai bune si importante realizari pe plan profesional. Acesta este cartea de vizita care te reprezinta in momentul in care doresti sa te promovezi pentru un public larg si, totodata, te ajuta sa evoluezi, prin analizarea proiectelor realizate pana in prezent.

In domeniul muzical, promovarea este foarte strans legata de portofoliu. Online-ul este mediul unde artistii underground sau la inceput de drum isi pot pune la dispozitie lucrarile muzicale, unde acestia pot chiar sa fie descoperiti si recrutati de catre casele de discuri.

Ca in orice domeniu, pentru a avea succes este nevoie sa ai ambitie si pasiune, curajul de a incerca stiluri si mixuri noi, dar si rabdarea de a te descoperi ca artist. In ziua de astazi este usor sa spui ca esti cantaret, insa greu sa fi un artist care persevereaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.