AFIR: Documente ale Dosarului Cererii de Finanțare sau ale Cererii de Plată nu trebuie să depășească 400 MB

AFIR: Documente ale Dosarului Cererii de Finanțare sau ale Cererii de Plată nu trebuie să depășească 400 MB

 Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) face câteva precizări de ordin tehnic privind depunerea on-line a cererilor de finanțare, atât pentru întreg teritoriul, cât și pentru arealul ITI — Delta Dunării.

În acest sens, atragem atenția tuturor solicitanților de fonduri europene nerambursabile care solicită finanțare asupra faptului că dimensiunea maximă a fișierelor încărcate on-line pe portalul AFIR (documente ale Dosarului Cererii de Finanțare sau ale Cererii de Plată) nu trebuie să depășească 400 megabyts (MB). În cazul în care dimensiunea obținută în urma scanării unui document depășește 400 MB, acesta trebuie scanat în fișiere separate, astfel încât dimensiunea nominală a fiecărui document obținut (cu extensia .PDF) să nu depășească mărimea mai sus menționată.

Astfel, în cadrul Cererii de Finanțare, pentru un document din lista E ‘lista documentelor anexate proiectelor’ se va evidenția faptul că există mai multe documente scanate, iar acestea vor putea fi adăugate, utilizând funcționalitatea ‘adaugă document’ aflată la finalul listei E.

De asemenea, AFIR recomandă celor care depun proiecte de finanțare să nu amâne pentru ultimele momente încărcarea cererilor de finanțare, pentru a evita riscul neîncadrării din motive obiective în termenul de finalizare a sesiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.