6 motive pentru care trebuie sa incerci metodele de ILUMINAT alternativ

6 motive pentru care trebuie sa incerci metodele de ILUMINAT alternativ

Tot mai multe persoane realizeaza importanta alegerii unor produse alternative cand vine vorba despre amenajarea si decorarea casei lor.

Daca si tu te afli printre ele, trebuie sa stii care sunt avantajele acestora si de ce trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti amenajezi locuinta.  Exista numeroase produse care folosesc metode alternative pentru a-ti permite desfasurarea activitatilor corespunzatoare unui trai confortabil si sigur. Printre acestea se numara panourile fotovoltaice, panouri solare presurizate si iluminatul cu Led. Cea din urma este poate cea mai la indemana schimbare pe care o poti face pentru a reduce consumul de energie electrica in locuinta proprie, la birou sau chiar si in spatii comerciale.

Descopera care sunt avantajele becurilor cu led si de ce au devenit o alegere atat de populara:

  • Reduceri considerabile la factura de energie electrica

Cu siguranta, iti doresti sa reduci consumul de curent electric si, implicit, costurile aferente. Daca optezi pentru produse de iluminat cu led, ai ocazia sa faci acest lucru fara sa trebuiasca sa faci compromisuri in alte domenii. Becurile cu led consuma de 10 ori mai putina energie electrica decat cele incandescente clasice, de aceea reprezinta alegerea potrivita daca dorinta ta este sa reduci bugetul alocat facturilor pentru utilitati.

  • Durata de viata indelungata

Produsele pe baza de led pot fi utilizate pana la 50.000 de ore, adica de 2 ori mai mult timp decat cele fluorescente si de 50 de ori mai mult decat cele incadescente. Acest lucru inseamna ca, daca alegi plafoniere cu led pentru oricare incapere a locuintei tale, te vei bucura de functiile lor pentru o perioada insemnata, fara sa iti faci griji pentru mentenanta sau inlocuirea produselor!

  • Eficienta iluminatului

Lumina emanata de leduri este mai apropiata de cea naturala, ceea ce inseamna ca nu oboseste privirea si nici nu creeaza o atmosfera artificiala in camere. In acelasi timp, insa, lumineaza la fel de eficient ca metodele clasice.

  • Rezistenta crescuta

Corpurile de iluminat cu led sunt mult mai rezistente, datorita felului in care sunt fabricate. Acest lucru reprezinta un avantaj mai ales in camere precum baie sau bucatarie, unde temperaturile pot fi mai ridicate decat in restul casei, datorita aburilor si a utilizarii focului.

  • Eco-friendly

Ledurile nu produc caldura si nu emana radiatii UV sau infrarosii, de unde rezulta produse care sunt prietenoase cu mediul inconjurator. De asemenea, si durata lor de viata reprezinta inca un motiv pentru care atmosfera nu are de suferit. In plus, becurile de acest fel nu atrag insecte, ceea ce la face foarte potrivite si pentru iluminatul exterior.

  • Versatilitate

Exista foarte multe corpuri de iluminat care se bazeaza pe tehnologia led, care pot fi utilizate atat in interior, cat si in exterior. Poti folosi spoturi cu becuri led pentru baie sau bucatarie, care iti vor oferi cantitatea de lumina necesara exact in locurile cele mai utile. Pe piata vei gasi si benzi cu led, prin intermediul carora poti pune in valoare anumite obiecte de decor ori le poti instala astfel incat sa ofere o ambienta intima si placuta in orice incapere.

Daca vrei sa afli mai multe despre eficienta becurilor cu led si despre cum poti economisi substantial prin intermediul acestora, gasesti mai multe informatii cu un singur click! Ia in considerare aceasta metoda de iluminat daca iti doresti produse cu caracteristicile prezentate mai sus!

Leave a Reply

Your email address will not be published.