Proiectele demarate de Primaria Ramnicu Valcea in ultima periada avanseaza in ritm rapid, cel putin asta sustin reprezentantii muncipalitatii valcene, in frunte cu primarul  Ion Gigi Matei, dupa ultima monitorizare facuta pe santiere.
 Primarul interimar al municipiului Valcea, Ion Gigi Matei, monitorizează perioadic stadiul lucrărilor la obiectivele de investiții pe care Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea le-a demarat în cursul anului trecut. De asemenea, până la finele acestei luni, la proiectul de reorganizare şi amenajare a spaţiului public central se va turna placa de suprafaţă peste zona de pasaj pietonal, urmând ca până la 15 mai să se toarne şi placa peste parcarea etajată. În paralel, a demarat deja sistematizarea verticală aferentă proiectului: în cadrul acestei etape s-au pavat alei şi scări de acces, se amenajează spaţii verzi etc.
Un alt proiect care avansează în ritm susţinut este cel de modernizare a Bazei de Agrement Ostroveni, unde s-a ridicat clădirea şi se finalizează acoperişul. În şantier sunt prezenţi permanent aproximativ 80 de muncitori, iar în perioada următoare va demara şi aici sistematizarea verticală, respectiv montarea pavajelor, realizarea spaţiilor verzi, instalarea reţelei de iluminat public etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here