RETINURI CRAIOVADoi craioveni  au fost reținuți pentru comiterea mai multor infracțiuni de natură economică prin care au creat un prejudiciu de aproximativ 900.000 lei.

 

 Potrivit IPJ Dolj, in seara zilei de joi, 21 aprilie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, pe R.FLORENTINA, 30 de ani şi R.MIHAI, 33 de ani, ambii din Craiova bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, folosirea cu rea credinţă a bunurilor societăţii şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Oamenii legii au efectuat ieri dimineaţă patru percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane sau sedii sociale ale unor societăţi comerciale, iar în urma  acestora, polițiștii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe documente contabile, aproximativ 450.000 lei şi 2450 euro, sume de bani care nu au putut fi justificate. Prejudiciul cauzat în urma activităţilor infracţionale se ridică la suma de 900.000 lei. Cercetările au fost coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Cei doi inculpaţi vor fi prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea emiterii mandatelor de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here