prince, mort
Foto: www.cancan.ro

 Cântăreţul american Prince, decedat joi la 57 de ani în apropiere de Minneapolis (Minnesota, nord), a fost găsit în stare de inconştienţă într-un lift al studiourilor de înregistrare situate în reşedinţa sa, a informat şeriful comitatului Carver, transmite France Presse.
Când poliţia şi serviciile medicale de urgenţă au sosit la faţa locului după un apel telefonic, ”au găsit un bărbat adult inconştient în lift”, a precizat şeriful Jim Olson într-un comunicat, citat vineri de AFP.
Echipele de salvare au încercat resuscitarea, fără succes, a spus el.
Prince Rogers Nelson a fost declarat decedat la ora locală 10.07, a mai menţionat şeriful, adăugând că o anchetă este în curs de desfăşurare pentru a determina circumstanţele morţii.
Cântăreţul a fost dus de urgenţă la spital, vinerea trecută, pentru o gripă, după cum au scris mai multe publicaţii, adăugând că avionul său privat a procedat la o aterizare de urgenţă în Illinois, pe drumul spre Minneapolis la întoarcerea din Atlanta, unde cântăreţul susţinuse două concerte.
Artistul ar fi fost tratat pentru o supradoză de opiacee cu şase zile înainte de moartea sa, afirmă site-ul TMZ specializat în informaţii despre celebrităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here