Zilele Craiovei – 30 mai – 9 iunie 2019

Zilele Craiovei –  30 mai – 9 iunie 2019

Ediţia cu numărul 13 a Zilelor Municipiului Craiova se desfăşoare în perioada 30 mai – 9 iunie.  Sarbătoarea craiovenilor aduce și în acest an acțiuni și evenimente pentru toate vârstele și gusturile. Ajuns la cea de-a XXIII-a ediție, evenimentul Zilele Municipiului Craiova se desfășoară pe mai multe zile, în mai multe zone și locații și reunește toate instituțiile din Bănie.

Timp de câteva zile, craiovenii pot urmări și participa la diverse ateliere interactive, expoziții, spectacole live în Cartierele Valea Roșie, Rovine, Brazda lui Novac și Craiovița și în Piața Mihai Viteazu cu muzică populară, spectacole pentru copii, muzică pop-dance, concursuri sportive, spectacol de balet, târgul meșterilor populari, șah, expoziție florală, salon auto și multe altele.

Pentru prima oară, copiii sunt sărbătoriți pe 1 iunie printr-un CARNAVAL, la care sunt invitați să vină costumați în personajul lor preferat.

Locațiile din acest an sunt: Centrul Vechi, Piața Mihai Viteazul, cartierele Cartierele Valea Roșie, Rovine, Brazda lui Novac și Craiovița, Parcul Nicolae Romanescu, Centrul Multifuncțional, esplanada Teatrului Național, Water Park.
– 01-02 iunie: sărbătorim copiii
– 03-06 iunie: mergem prin cartiere.
– 07-09 iunie: dăm alarma pentru centru!

Leave a Reply

Your email address will not be published.