Incepand din luna ianuarie, asociatile de propietari care au restante la plata serviciilor de termoficare risca sa fie debransate, se arata intr-un comunicat de presa.

”SIOMAX SPRL, administrator judiciar al SC TERMO CRAIOVA SRL aflat in procedura de reorganizare judiciara in dosarul nr. 140/63/2015 al Tribunalului Mehedinti, pe fondul scaderii incasarilor si majorarii debitelor restante in principal de la asociatiile de proprietari/locatari, aduce la cunostinta tuturor beneficiarilor serviciilor de termoficare care inregistreaza datorii catre SC TERMO SRL, faptul ca incepand cu primele zile ale lunii ianuarie 2021 se va analiza pentru fiecare asociatie in parte situatia datoriilor, situatia platilor efectuate catre SC Termo Craiova SRL in perioada 01.01.2020 – 31.12.2020 si modul de respectare a conventiilor de plata restantelor.

In acest sens am dispus administratorului special sa ia toate masurile ca in functie de cuantumul debitelor restante, de platile efectuate si de modul de respectare a conventiilor incheiate, incepand cu luna ianuarie 2021 sa procedeze la aplicarea tuturor sanctiunilor prevazute de contractele in vigoare, mergand pina la debransarea restantierilor.
Astfel, se pune in vedere reprezentantilor asociatiilor de proprietari achitarea de urgenta a datoriilor in termenul convenit/contractat, in caz contrar urmand a se proceda la sistarea furnizarii agentului termic.”, se arata intr-un comunicat. S.C. TERMO S.R.L CRAIOVA, prin administrator judiciar SIOMAX SPRL

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here