WIZZ AIR,LANSEAZĂ , RUTĂ NOUĂ DE LA CRAIOVA. BRUXELLES, BELGia

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România, va începe mâine operarea unei noi rute de la Craiova la Bruxelles, Belgia. Cu două zboruri săptămânale, marțea și sâmbăta, WIZZ leagă Craiova de capitala belgiană.

Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 69 RON *, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Capitala Uniunii Europene este un important centru de afaceri care găzduiește sediile oficiale ale Comisiei Europene, ale Consiliului European, ale Consiliului UE și ale Parlamentului European. Bruxelles este, de asemenea, cunoscut pentru gastronomia sa, precum și pentru atracțiile turistice istorice și arhitecturale.

Cu această nouă rută, WIZZ oferă acum șase destinații de la Bruxelles către România – consolidând legăturile dintre cele două țări deja existente din Cluj-Napoca, Iași, București, Sibiu și Timișoara.

Wizz Air oferă acum un total de 10 rute cu tarife scăzute către șapte țări de pe Aeroportul Internațional Craiova, oferind prețuri accesibile pentru toate tipurile de călători din întreaga Europă.

Wizz Air a început operațiunile de pe Aeroportul Internațional Craiova în 2014 și de atunci a investit continuu în rețeaua sa mereu în creștere, căutând să aducă mai multe oportunități de călătorie pentru clienții săi. În iulie 2014, aeroportul din Craiova a devenit a 5-a bază WIZZ în România, iar în 2017 i-a fost alocată o a doua aeronavă, demonstrând angajamentul său față de zonă și generând beneficii mari pentru comunitatea locală prin stimularea pieței locale de locuri de muncă în aviație și industriile conexe, precum și dezvoltarea legăturilor de afaceri cu alte țări europene.

CEA MAI NOUĂ RUTA DIN CRAIOVA

Destinație

Zile de operare

Data de începere

Tarife de la*

Bruxelles

marți, sâmbătă

15 decembrie

69 RON

 

Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air, a declarat: „Suntem încântați să lansăm astăzi un nou serviciu interesant către Bruxelles în Belgia. Cu această rută, pasagerii noștri din Craiova au acum legături directe cu capitala Uniunii Europene. Fiind cea mai mare companie aeriană din România, rămânem dedicați acestei țări și continuăm să îmbunătățim conectivitatea aeroporturilor regionale. Suntem siguri că pasagerii noștri se vor bucura de această nouă destinație populară pentru o călătorie de weekend sau o vacanță de iarnă mai lungă. Echipajul nostru prietenos așteaptă cu nerăbdare să îi primească la bordul aeronavelor WIZZ! „.

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.