Vremea in Oltenia in urmatoarele doua saptamani. Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo valabila in intervalul 7-20 mai.

Potrivit meteorologilor,  in Oltenia vremea continua sa se incalzeasca, posibilitate de aparitie a ploilor intre 9 -12 mai

Vremea in Oltenia: Pe fondul unor mici variaţii ale temperaturii aerului de la o zi la alta, aproape întreg intervalul de prognoză va fi caracterizat de o vreme relativ caldă pentru această perioadă. Astfel, media regională a temperaturilor maxime v a fi de 25 …26 de grade, cu valori ușor mai scăzute în perioada 12 – 18 mai, când, în medie, sunt prognozate maxime de 2

2…24 de grade. Temperaturile minime vor înregistra în perioada 7 – 12 mai o medie de 12 … 14 grade, iar ulterior vor fi uşor mai scăzute, spre 10…11 grade. Instabilitatea atmosferică se va manifesta local, în special în timpul după – amiezelor, cu o probabilitate mai ridicată în ziua de 7 mai, în perioada 9 – 12 mai, dar și după data de 15 mai.

Vremea in Muntenia:

Pe fondul unor mici variaţii a le temperaturii aerului de la o zi la alta, aproape întreg intervalul de prognoză va fi caracterizat de o vreme relativ caldă pentru această perioadă.

Astfel, media regională a temperaturilor maxime va fi de 25…27 de grade, cu valori ușor mai scăzute în perioada 12
– 18 mai, când, în medie, sunt prognozate maxime de 23…24 de grade. Temperaturile minime vor înregistra
în perioada 7 –12 mai o medie de 12…15 grade, apoi vor fi uşor mai scăzute, spre medii de 10…11 grade.
Instabilitatea atmosferică se va manifesta local, în special în timpul după- amiezelor, cu o probabilitate mai ridicată în perioada 9–12 mai, dar și după data de 15 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here