virgil popescu

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune ca se asteapta ca, in perioada iulie – august, cei doi mari furnizori de gaze din Romania sa reduca tarifele între 10 și 15%. De asemenea, ministrul Economiei spune ca toti romanii pot să schimbe furnizorul cu un preaviz de 21 de zile.

”Orice client poate să schimbe furnizorul.

Orice consumator casnic poate să schimbe furnizorul cu un preaviz de 21 de zile, în condițiile în care trebuie să aibă factura plătită la zi.

În cursul lunilor iulie, august, septembrie consumul de gaze naturale este foarte mic. Deci se pot muta. Nu vorbim de un prejudiciu foarte mare la bugetul personal al românului în cursul lunilor iulie-august. Nu este încălzire, e vorba doar de consumul de gaze poate pentru apă caldă dacă folosesc o centrală sau pentru prepararea hranei și te poți muta foarte simplu printr-o notificare la cel mai bun furnizor de gaze naturale.

Dar eu mă aştept ca în această perioadă, în cursul lunii iulie să îşi reevalueze ofertele și cei doi mari furnizori și să vedem pe piață o reducere a prețului, a ofertelor sau să apară noi ofertele ale acestor mari furnizori, cu acea reducere de care v-am vorbit, între 10 și 15%. Pentru că e normal să fie așa și eu cred într-un comportament corect”, scrie ministrul Economiei, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here