Viorel Hrebencic a fost condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri. O pedeapsa asemanatoare a primit si fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc,  doi ani de închisoare cu suspendare. Decizia instanţei supreme nu e definitivă.

In dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, în care fostul deputat Viorel Hrebenciuc şi fiul său, Andrei, sunt acuzaţi de fapte de corupţie, procurorul DNA a cerut pentru toţi inculpaţii pedepse privative de libertate orientate spre maximum de pedepsa.

În dosarul retrocedării ilegale de păduri, alaturi de Viorel Hrebenciuc si Andrei Hrebenciuc,  au mai fost trimişi în judecată fostul deputat Ioan Adam, Tudor Chiuariu şi alte 13 persoane.

În acest dosar au fost judecaţi şi Gheorghe Paltin-Sturdza, beneficiarul pădurilor din judeţul Bacău, judecătorul Lorand Andras Ordog de la Tribunalul Covasna, fostul şef al Romsilva Adam Crăciunescu, judecătoarea Anca Roxana Adam de la Tribunalul Braşov, soţia lui Ioan Adam, Dan Costin Bengescu, Iosif Kadas, Sorin Ion Iacob, Janica Poenaru, Ioan Gheorghe Varga, Daniel Constantin Călugăr, Ioan Matasel, Rodica Gabriela Zaharia şi Iulian Durlan.

Foto: wowbiz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here