(Video)Craiova: Peste 3000 de susținători ai ALDE au participat la lansarea candidaților

(Video)Craiova: Peste 3000 de susținători ai ALDE au participat la lansarea candidaților

Peste 3000 de susținători ai ALDE au participat, sambata, la lansarea candidaților la europarlamentare,  la Centrul Multifunctional Craiova, in prezenta presedintelui partidului, Calin Popescu Tariceanu, a vicepresedintilor Andrei Gerea, Ion Cupa, deputat Dolj, Dumitru Lovin, deputat ALDE Valcea, Anisoara Stanculescu, presedinte ALDE Craiova si nu in ultimul rand presedintele Consiliului National, Norica Nicolai si  Secretarul General Daniel Chitoiu.

”Nu am avut nicio clipă capacitatea să îmi imaginez că după 30 de ani de la căderea comunismului, în România se vor reintroduce aceleaşi sisteme prin care comunismul a condus România 45 de ani: sistemul de teroare, sistemul de ascultare a telefoanelor, frăţia dintre securitate şi procuratură. (…) Ei bine, din perspectiva ALDE, ceea ce ne împiedică să progresăm mai mult şi mai bine este corupţia din statul paralel şi nedreptăţile pe care acesta le generează, abuzurile şi excesele cărora le-au căzut victime mii şi mii de oameni nevinovaţi”, declarat presedintele ALDE.

De asemenea, presedintele ALDE sustine ideea ca ALDE a ramas singurul partid de dreapta din Romania, nelipsind nici atacurille la fostii colegi din PNL.

Au fost prezentate o serie de puncte din actuala guvernare  PSD -ALDE, dar si din Guvernul Tariceanu, cand salariile si pensiile au cunoscut prima majorare consistenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.