raluca turcan

Vicepremierul Raluca Turcan s-a aflat vineri, intr-o vizita de lucru in judetul Dolj. Dupa vizita la santierul drumuli expres Craiova Pitesti, Raluca Turcan s-a deplasat in municipiul Calafat, unde s-a intalnit cu echipa  candidatului PNL la Primaria Calafat, Doru Mituletu. Vicepremierul a spus ca, in  judetul Dolj este nevoie de o schimbare radicala la nivelul Consiliului Judetean, deoarece judetul a fost lasat in paragina. Vicepremierul Raluca Turcan a fost insotita de presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica,   candidatul la sefia CJ Dolj, Alexandru Gidar, senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea si eurodeputatul Marian Jean Marinescu.

”Este nevoie de o schimbare radicala la nivelul Consiliului Judetean, pentru ca tot judetul pare a fi lasat in paragina si acolo unde exista oaze de dezvoltare acelea, sa stiti, ca s-au facut cu multa vointa si cu multe obstacole din partea autoritatilor publice locale, ceea ce este inadmisibil pentru bunastarea doljenilor in general. Asadar, judetul Dolj merita o schimbare! dincolo de lansarile a doi primari, Doru Mituletu aici, la Calafat si Marius Muresan la Maglavit.

Am vorbit astazi, la Craiova, despre dezvoltare, despre oportunitati valorificate si despre cresterea calitatii vieti, pentru ca, aici in Dolj, despre asta este vorba: despre cresterea calitatii vieti si ea poate fi obtinuta lesne, cu oameni potriviti, la locul potrivit. Astazi, in Partidul National Liberal au ajuns multi oameni buni. PSD, in loc sa se ocupe de dezvoltare, s-a ocupat de cum sa faca modificari la legile justitiei. Un Parlament trebuie sa se ocupe mai mult de proiecte. PSD nu s-a lepadat de satana, PSD- ul are fix acelasi comportament ca inainte, dar putin cosmetizat.

Vointa exista, poate si din aceasta cauza pesedistii sunt foarte agresivi, ca nu le-ar strica sa puna mana pe banutii europeni obtinuti de noi cu truda, in ultimele luni. Aici, in Dolj, va rog, mergeti din casa in casa si cereti schimbarea. Mergeti din casa in casa aici, in Calafat si rugati oamenii sa vina alaturi de Doru Mituletu, candidatul PNL la primaria Calafat, un om minunat, cu o echipa minunata”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here