Directorul general al Poştei Române, Valentin Ștefan, a declarat marti, la Craiova, intr-o conferinta de presa, alaturi de directorul Regional al Sucursalei Craiova, Doru Câplea, ca este pentru prima oara in istoria Postei Romane cand exista un Memorandum propus de Guvernul Romaniei, care indica o directie clara a companiei.

”Posta Romana este o companie mamut, cu 24 de mii de angajati, 1,4 miliarde cifra de afaceri, 5 600 de subunitati si mii de servicii. Nu e usor sa o pui pe piciare, daca ar fi fost usor ar fi pus-o alti pe picioare. Avem trei directii de dezvoltare ale companiiei, pe de o parte vrem sa identificam exact unde ne aflam acum, care este nevoia de personal, unde trebuie sa sjungem cu salariile, unde investim prioritar. Pentru prima oara in istoria postei, avem un memorandum facut de Guvernul Romaniei – este o directie clara data de actionarul majoritar, care ne spune unde trebuie sa ducem compania”, a declarat directorul Postei Romane, Valentin Ștefan.

Posta Romana, cele mai bune servicii in comparatie cu companiile private

”Posta Romana ofera cele mai bune conditii si cea mai buna calitate de pe piata, nu o spun eu, o spune ANCOM. Aceasta imagine proasta pe care o are posta Romana, de cele mai multe ori nemeritat, pentru ca avem companii private care ofera servicii proaste si se rasfrange in mentalul colectiv asupra Postei Romane”, a mai adaugat directorul Postei Romane, Valentin Ștefan.

17 mii de angajati din Posta Romana, salariul minim pe economie sau un pic peste

”Vom creste salariile, noi avem salariul mediu in companie de 1800 de lei, iar aproape 17 mii de angajati au salariul minim sau un pic peste. In industrie salariul este undeva intre 2000-2400 de lei. Astfel, pe langa salariul fix, implementam acum un sistem de bonusare in care aprope toate produsele noaste, astfel incat sa reprezinte o modalitate dinm care angajatii nostri sa-si mareasca veniturile”, a mai adaugat directorul CN Posta Romana, Valentrin Stefan.

La randul sau, directorul Regional al Sucursalei Craiova, Doru Câplea, anunta o investitie de 270 de mii lei la Centrul Regional de Tranzit Craiova.

”Recent, la Centrul Regional de Tranzit Craiova am demarat o investitie de 270 de mii de lei, o investitie foarte importanta pentru a imbunatati conditiile de lucru pentru salariatii nostri care isi desfasoara activitatea in acest centru. Aceasta investitie nu este prima de acest gen, face parte din politica investitionala pe care am demarat-o la inceputul mandatului. Daca in anul 2020, in primul an de mandat, ne-am preocupat de modernizarea flotei auto, care a insemnat achizitionarea a 69 de vehicule. Astfel, in anul 2021, de la finalul anului, am inceput investitiile in dotarile si echipamente IT in oficiile postale, dar si de renovarea sediilor in care ne desfasuram activitatea. Toate aceste investitii le facem din ceea ce producem, fiind o companie de stat”, a declarat Doru Câplea, directorul Regional al Sucursalei Craiova.

1 COMENTARIU

  1. Domnule director cum putem lua legătura cu dumneavoastră avem o problemă la oficiul poștal Murgași și cred că este cazul să o știți avem un program după placul inimii !va rog o adresă sau un Nr de telefon !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.