Valcea: Tanar din Ghioroiu, retinut pentru talharie

Valcea: Tanar din Ghioroiu, retinut pentru talharie

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Ghioroiu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Bălcești, au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 28 de ani, cu privire la comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, în 7 mai 2017.

Față de tânărul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi, 8 mai a.c., să fie prezentat procurorului de caz și judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bălcești, cu propunerea de arestare preventivă.

Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 7 mai a.c., în intervalul orar 8.15 — 8.20, T.M.C., de 28 de ani, din comuna Ghioroiu, ar fi pătruns, fără drept, în locuința unei femei, în vârstă de 63 de ani, din localitate, de unde ar fi sustras un telefon mobil, prin folosirea de violențe.

Polițiștii au recuperat telefonul mobil sustras, pe care l-au predat persoanei vătămate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.