Valcea: Prefectul Florian Marin, intalnire cu reprezentantii ONG-urilor din judet

Valcea: Prefectul Florian Marin, intalnire cu reprezentantii ONG-urilor din judet

La finalul saptamanii trecute, prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, s-a intalnit cu reprezentantii de ONG-urilor ce își desfășoară activitatea în județul Vâlcea.

Tema discuțiilor a fost reprezentată de cunoașterea preocupărilor, a proiectelor precum și a dificultăților cu care sectorul non-guvernamental din județ și identificarea unor soluții de parteneriate între Instituția Prefectului Județul Vâlcea și acestea.

La  întâlnire au participat reprezentanții unui număr de aproximativ 40 de ONG-uri, acoperind mai multe domenii de activitate precum viața social-culturală, educativă, sportivă, protecția mediului, ș.a.

 

În urma întâlnirii, pentru o mai bună cunoaștere a activităților întreprinse de ONG-uri, dar și problemele cu care se confruntă acestea, s-a stabilit ca în cursul lunilor decembrie 2017 și ianuarie 2018, să aibă loc întâlniri pe componente comunitare (viață social-culturală, educativă, sportivă, protecția mediului, ș.a.), urmând ca la finele lunii ianuarie 2018, să fie înființat prin Ordin de Prefect, Consiliul Consultativ al Organizațiilor Non-guvernamentale din județul Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.