VÂLCEA, LA CEA DE-A III-A EDIȚIE A TÂRGULUI DE TURISM AL OLTENIEI!

VÂLCEA, LA CEA DE-A III-A EDIȚIE A TÂRGULUI DE TURISM AL OLTENIEI!

Consiliul Județean Vâlcea, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea, va participa la cea de-a III-a ediție a Târgului de Turism al Olteniei, ce se va desfăşura, la Centrul Multifuncțional Craiova, în perioada 09 – 11 martie 2018.

Județul Vâlcea va fi prezent la această ediție cu un stand de 20 mp, în care vor fi promovate: turismul monahal, cu cele mai reprezentative mănăstiri; turismul montan, cu Ski Resort Transalpina; stațiunile balneoclimaterice, dar și tradițiile locale.

Potențialii turiști care ne vor vizita standul vor avea ocazia să descopere tainele confecționării opincilor, de la meșterul opincar Alexandru Ilinca, care ne va însoţi la eveniment.

Prin participarea la acest târg, ne propunem promovarea, într-un mod profesionist și eficient, a destinației turistice Vâlcea, care să se traducă prin creșterea numărului de vizitatori și poziționarea județului nostru, pe piață de turism, printr-un brand puternic, bazat pe bogăţiile şi frumuseţile naturale, care se îmbină, într-un mod armonios, cu inestimabilele vestigii istorice cu care ne mândrim de secole.

Leave a Reply

Your email address will not be published.