Un nou atac marca Iohannis: Au vrut să dea aministie și grațiere. În continuare pesediștii vor aministie și grațiere pentru corupți

Un nou atac marca Iohannis: Au vrut să dea aministie și grațiere. În continuare pesediștii vor aministie și grațiere pentru corupți

Un nou atac al presedintelui Klaus Iohannis la adresa Guvernului. Ziua si atacul la partidul de guvernare, asa arata politica romaneasca in ultima perioada. Astazi, in cadrul unei declaratii de presa, Iohannis nu a pierdut ocazia de a face o serie de reprosuri la adresa PSD, cel mai important fiind legat de atacul supra justiției. De asemenea, presedintele a reamintit ca, odata cu alegerile europarlamentare vom avea si referendum.

 

”Vom avea referendum pe 26 mai. Este un lucru cunoscut că guvernarea pesedistă a eșuat. Mult promisele spitale nu mai există nici pe ghetrie, autostrăzile s-au pierdut prin sertarele ministerului, economia suferă din cauza experimentelor PSD.

Cel mai grav e că asaltul PSD asupra justiției nu se mai termină.

Au vrut să dea aministie și grațiere. În continuare pesediștii vor aministie și grațiere pentru corupți.

Nu pot să accept să existe aministie și grațiere pentru corupți.

Această imensă problemă sunt ordonanțele de urgență, date într-un mod netransparent, fără consultări și fără a exista o claritate.

PSD guvernează prin OUG în zona justiției, a politicii penale a statului român, iar acest lucru nu se poate tolera mai departe”, a declarat Iohannis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.