Presedintele CJ Valcea, Constantin Radulescu, a  făcut apel la toate instituţiile abilitate ale statului, inclusiv la Primul-ministru, pentru a reglementa legal situaţia de criză apărută pe 20 de trasee de transport din judeţul Vâlcea”
Astfel, Consiliul Judeţean Vâlcea, prin Preşedintele Constantin Rădulescu, s-a adresat, ca urmare a sesizării SC Matdan Service SRL, domnului Prim-ministru Dacian Cioloş, domnului Ministru de Interne Ioan Dragoş Tudorache, domnului Viceprim-ministru Vasile Dâncu, precum şi Ministerului Transporturilor, Autorităţii Rutiere Române şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

„Sunt de părere că instituţiile abilitate ale statului trebuie să dispună, în condiţiile legii, măsuri, astfel încât vâlcenii care folosesc transportul în comun pe aceste trasee să nu aibă de suferit, pentru că este foarte grav ceea ce se întâmplă.
Mai eeste puţin şi începe şcoala, sunt oameni care merg la serviciu, care fac naveta, iar în acest caz este vorba de 20 de trasee numai în judeţul Vâlcea.
Astăzi m-am adresat inclusiv domnului Prim-ministru Dacian Cioloş, precum şi conducerii Ministerului Afacerilor Interne pentru a ne comunica cu celeritate măsurile identificate în vederea rezolvării acestei probleme.
Am fost informat că avem de-a face cu un vid legislativ, însă pe mine mă preocupă situaţia în care se află vâlcenii, iar instituţiile statului au datoria, faţă de oameni, să ne comunice soluţiile legale, pentru depăşirea acestei probleme!”. – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here