Consilierul local Teodor, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca a depus un amendament ca taxele si impozitele locale pe caladiri si terenuri in anul 2022 sa ramana la nivelul anului 2021.

”Astazi va avea loc o sedinta ordinnara a Consiliului Local Craiova, cel mai important punct de pe ordinea de zi se refera la aprobarea taxelor si impozitelor locale pentru anulu 2022.

Aici am avut un amendament foarte important cu privire la nivelul impozitului pe cladiri si a impozitului pe terenuri, in municipiul Craiova. Actualul executiv ne propune o crestere a impozitului pe cladiri de exact 25%. De asemenea, ne propune o crestere a impozitului pe terenuri de 50%, pentru toate zonele municipiului.

Consider ca aceasta crestere este una foarte mare, este o crestere care afecteaza buzunarele craiovenilor, in acest sens am depus un amendament ca taxele si impozitele pe pe caladiri si terenuri din 2022, sa ramana la nivelul anului 2021. Este pandemie, toti am fost afectati de aceasta pandemie, iar aceste taxe noi pentru craioveni nu se impun in aceasta situatie”, a declarat consilierul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here