Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj: Ne dorim alegeri parlamentare anticipate!

0

Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj, a declarat intr-o conferinta de presa ca, in interiorul partidului se fac sondajele de opinie pentru stabilirea candidatilor la alegerile locale de anul viitor. Presedintele PNL a multumit doljenilor si craiovenilor pentru increderea si votul acordat la alegerile prezidentiale.

”Multumesc doljenilor! Multumim craiovenilor! Multumim tuturor care, duminica au fost prezenti la vot. A fost un semnal clar si in judetul Dolj ca lucrurile trebuie schimbate in aceasta tara. Multumim presedintelui Klaus Iohannis! Multumim echipei PNL, de la nivel  central, in frunte cu premierul Ludovic Orban, pentru ca, intr-adevar au avut o campanie decenta.

Noi, ca si soldati disciplinati ai partidului, am inteles ca, la aceasta campanie sa mergem in fiecare sat, pe fiecare ulita, in fiecare cartier, pe fiecare strada si, impreuna cu militantii partidului, astazi o parte sunt alaturi de mine, partea nevazuta, acesti tineri frumosi au crezut ca in Romania se poate guverna altfel.

Sunt multi tineri care au crezut si cred ca Partidul National Liberal ca poate sa guverneze altfel si au muncit mult si au crezut, sunt  tineri care au varsta de 20 de ani, nu ii putem banui ca si-au dorit ceva, sunt studenti, din pacate nu pot candida la alegerile locale, pentru ca, dupa cum bine stiti, nu au varsta, dar cred ca pot sa traiasca intr-un oras sau judet decent, cum sunt multe altele in Ardeal”, a declarat presedintele PNL Dolj.

De asemenea, presedintele PNL Dolj a vorbit si despre scenariul privind alegerile anticipate. Potrivit acestuia, PNL isi doreste alegeri aniticipate, pentru a guverna cat mai repede si cat mai bine

”Ne dorim alegeri anticipate, pentru a guverna cat mai repede si cat mai bine, pentru o perioada de patru ani de zile. Pentru ca alegerile parlamentare, daca se fac anticipate, Guvernul va avea un mandat de 4 ani.

Urmeaza o perioada pentru desemnarea candidatilor pentru fotoliile de primar, pentru toate comunele judetului Dolj, cat si la nivelul minicipiului Craiova. La nivelul municipiului Craiova avem o competitie interna intre mai multi colegi, intre care, deputatul si ministrul Ionut Stroe, colegul nostru, domnul Giugea, consilieri locali Marian Vasile si Flavius Sirop”, a mai adaugat Stefan Stoica.

La alegerile prezidentiale din 24 noiembrie, presedintele Klaus Iohaniis, candidatul Partidului National Liberal,  a castigat alegerile in judetul Dolj si municipiul Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here