stefan stoica, craiova

Olguta Vasilescu, o doamna care a candidat in 2016 promitand ca va face foarte multe pentru Craiova, iar in 2017 a plecat ministru in Guvernul PSD, spunand ca va face lucruri deosebite pentru Craiova, dar nu a facut nimic. Zero Proiecte pentru Craiova, zero proiecte pentru Dolj, a declarat presedintele PNL Dolj, in cadrul vizitei ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu si vicepreședintele Senatului României, Alina Gorghiu, alaturi de secretarul de stat in ministerul Culturii, Mihai Firica.

”Acum vin sa ceara sprijinul, Olguta Vasilescu si Cosmin Vasile, o doamna care a candidat in 2016 promitand ca va face foarte multe pentru Craiova, iar in 2017 a plecat ministru in Guvernul PSD, spunand ca va face lucruri deosebite pentru Craiova. Zero proiecte pentru Craiova, zero proiecte pentru Dolj.

Astazi vine sa promita, din nou, aceleasi zero proiecte. Ori nu a avut sprijin, ori nu a fost preocupata de Craiova, nu mai conteaza. Rog craiovenii sa vin pe 27 septembrie la vot, in numar cat mai mare, bineinteles pastrand conditiile sanitare, astfel in cat sanatatea tuturor sa nu fie pusa in pericol, sa sustina candidatii PNL, doi oameni de onoare, doi oamenii care au demonstrat in activitatea profesionala ca pot face foarte multe lucruri si vor putea face si in administratia craioveana si administratia doljeana. Prezenta doamnei presedinta Alina Gorghiu si a domnului ministru al Culturii demonstraza, inca o data, ca cei doi candidati vor avea un sprijin guvernamental pentru toate proiectele noastre”, a declarat presedintele PNL Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here